Wij zijn Edwin en Marjon Hornung, gedreven eigenaren van Praktijk Hornung in Noordwijk.

We zijn getrouwd, ouders van 2 prachtige dochters en wonen in Noordwijk, waar Edwin ook geboren en getogen is. Beiden hebben we gewerkt in de farmaceutische en biotechnologische industrie, waar Edwin nog steeds  werkt. Maar ook hadden we beiden een diepe wens om meer te kunnen doen voor de gezondheid van andere mensen.

Marjon heeft daarop gekozen voor een volledige omscholing en is in 2009 de 5 jarige opleiding tot klassiek homeopaat gaan volgen. Met daarna, in 2018, nog een verkorte opleiding tot orthomoleculair therapeut om ook mensen bij de basis, een gezonde leefstijl, te kunnen ondersteunen. Omdat er zo veel moois verder nog is aan therapie mogelijkheden, is Marjon in 2022 gestart met een opleiding tot energetisch therapeut. De module magnetiseren heeft ze afgerond en is nu ook met deze prachtige therapievorm gestart in de praktijk. Juist de combinatie van homeopathie, leefstijl en magnetiseren is wat Marjon met veel liefde en passie doet.

Edwin heeft gekozen zijn wens uit te voeren naast zijn dagelijkse werk en is de opleiding gestart tot sportmasseur in 2010. Daarnaast heeft hij ook de opleiding  gevolgd voor stoelmassage, na kennismaking met stoelmassage op zijn werkplek. Dit is laagdrempeliger voor mensen, om over de kleding heen gemasseerd te worden en zeker voor werkgevers een goede manier om werknemers gezond te houden. Aangeraakt worden is voor mensen noodzakelijk om gezond te blijven. Aanraken door middel van een massage is een hele mooie combinatie wat zowel de fysieke als mentale gezondheid verbeterd en wat Edwin  met veel plezier en enthousiasme doet.

Marjon, homeopaat en energetisch therapeut
Marjon is homeopaat en magnetiseur
Edwin, masseur
Edwin is holistisch en stoel masseur