Een goede gezondheid, waarbij er geen fysieke, emotionele of mentale klachten zijn die je beperken in dat wat jij het allerliefst zou doen.

Wat zie je dan voor je:

  • Ziet je leven er dan heel anders uit dan nu?
  • Kun je doen en laten wat je zou willen?

Want dat is toch uiteindelijk wat ik je echt zo gun, dat jij je leven helemaal kunt leven zoals jij het graag zou willen. In evenwicht, in goede gezondheid op alle vlakken en vol respect en liefde voor jezelf, je lijf, je gezin, je omgeving.

Hoe lukt het jou om je leven zo te leven zoals je je hebt voorgesteld, zoals jij het heel graag zou willen leven? Zijn er beperkingen, of klachten, die dat nu voorkomen? Je zult vast ook al het één en ander geprobeerd hebben om er vanaf te komen en steeds een stapje dichter bij je ideale leven te komen. En ik benijd je niet: er is zo veel keuze, waar kies je voor waar je ook echt blijvend van je klachten af komt. En waar voor jij je gezien en gehoord, als mens en niet alleen als klacht of lichaamsdeel! En waar je echt geholpen wordt

En dat is waarom ik ben gestopt met het werken binnen de farmaceutische industrie en ben begonnen als homeopaat. Homeopathie heeft zich al een paar honderd jaar kunnen bewijzen als geneeswijze waarbij mensen echt geholpen zijn om van hun klachten af te komen. Want het mooie van deze geneeswijze is dat je namelijk jezelf geneest, met een beetje hulp van een homeopathisch geneesmiddel.

En dat ik deze geneeswijze mag gebruiken om jou te kunnen helpen, maakt me ontzettend dankbaar en blij. En met deze schat aan informatie ter ondersteuning, kan ik mijn volledige aandacht aan jou geven,  je te horen en je te zien, zodat ik je de voor jouw best passende homeopathische medicijn kan geven welke jou zelfgenezend vermogen kan versterken.

En met daarnaast persoonlijk advies over je leefstijl, je voeding, etc. mag je weer de zeggenschap over je eigen leven helemaal terug nemen


Homeopathisch consult

Wat zou je het allerfijnst vinden wanneer je in de spreekkamer van een arts of therapeut zit? 

  • gehoord worden
  • de tijd krijgen om over je klachten te vertellen
  • de volle aandacht krijgen
  • je veilig voelen
  • maar vooral: serieus genomen worden

Juist wanneer je al een tijdje met je klacht of klachten loopt, voelt die drempel om dan toch maar eens hulp te gaan zoeken zo hoog. En is er een opeenstapeling van zaken die je graag besproken zou willen hebben om je verder te kunnen helpen. Dan is het zo belangrijk om een plek te vinden waar er tijd voor je genomen wordt en waar je ook echt je hele verhaal kunt vertellen. Soms is het al genoeg om jezelf hiervoor ruimte en toestemming te geven én te krijgen: om die last van je schouders te delen met een onafhankelijke professional. Zonder dat je (ver)oordeeld voelt en waar je uitgenodigd wordt om zonder schaamte te mogen vertellen.

Dat is de plek die ik je ontzettend graag bied. En waar ik even met je meeloop op jouw pad naar gezondheid op alle vlakken..

Eerste consult

Tijdens het eerste consult krijg je 1 tot 1,5 uur de ruimte om alles wat je kwijt wilt te kunnen vertellen. Soms is dat al genoeg en krijg je door het hardop uitspreken al zo veel inzichten, dat zelfgenezing daarna vanzelf gaat. Maar bijna altijd geef ik toch ook nog een homeopathisch medicijn, die ik op jouw persoonlijke beeld voorschrijf, waardoor herstel nog meer ondersteund wordt.

Vervolg consult

Na ongeveer 4-5 weken spreken we een vervolg consult af om te bespreken hoe het in de afgelopen periode met je gegaan is. Zijn de klachten verbeterd en hoe voel e je verder? Heb je verder nog veranderingen gemerkt?

Dit consult duurt korter, tot 1 uur.
Voor iedereen is het anders hoe je op de behandeling reageert en hoe vaak het nodig is om terug te komen. Daarin ben je ook helemaal vrij: het is jouw gezondheid en jouw verantwoordelijkheid om te doen waar jij je goed bij voelt.

Kennismaken?

Omdat ik het heel belangrijk vind dat jij je goe dop je plek voelt bij bij,  bied ik je de mogelijkheid om gratis te komen kennismaken. Dit doen we met een kort consult van 15 minuten, waarin we alvast wat zaken kunnen bespreken. Wanneer je het gevoel hebt dat jij je veilig en op je plek voelt bij mij en bij deze geneeswijze, kun je een nieuwe afspraak maken voor het eerste consult. Voor een afspraak kun je telefonisch of via mail contact met me opnemen, of je kunt online een afspraak maken via onderstaande agenda.

Welke klachten

Voor homeopathie maakt het eigenlijk niet uit welke klacht je hebt: iedereen is uniek en dat vereist een individueel voorgeschreven homeopathisch medicijn, aangevuld met een voor jouw goed passende leefstijl. Ook wat energetische behandelingen betreft maakt het niet heel veel uit welke klachten je hebt.

Wel merk ik dat mijn patiënten en hun klachten met me meegroeien. En nu ik in de overgang ben, ervaar ik hoe veel (stil!) leed dit brengt bij vrouwen. Ook in deze fase gebeurd er zo veel bij vrouwen die je op alle vlakken erg van slag kunnen maken. Deze fase is ook gaan ervaren waar jij gelukkig van wordt, de noodzaak om te zorgen voor anderen wordt bij veel vrouwen namelijk een stuk minder.

Maar wie ben je dan en wat wil je eigenlijk zelf? Juist hooggevoelige vrouwen, ook al zijn veel vrouwen in deze fase zich nog niet altijd bewust van het feit dat ze hooggevoelig zijn, ervaren regelmatig nog meer angst of onrust, twijfel, stemmingswisselingen of depressies. Door het steeds automatisch aanpassen aan de wens van anderen, blijkt dat ze vaak nu niet meer weten wie ze zijn of wat hun eigen hartewens is.

Maar alle fases in een vrouwenleven hebben hun eigen uitdagingen en klachten, die gelukkig met homeopathie en energetische therapie vaak goed te verbeteren zijn. Voor al deze fases ben je van harte welkom in de praktijk voor persoonlijke begeleiding.


Mijn achtergrond

Iedere volwassene is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gezondheid. En over die van zijn of haar kinderen. Helaas bemerk ik dat de kennis die vanuit de reguliere zorg gegeven wordt, over andere manieren om gezond te blijven of te worden, erg eenzijdig is. ook daar ligt de verantwoordelijkheid bij de patiënt om verder te zoeken naar alternatieven.


Ik ben in de positie dat ik veel onderzoek kon (en moest) gaan doen naar de veiligheid van o.a. vaccins, naar (kinder)ziektes en naar de manieren om mezelf en mijn kinderen gezond te houden op een zo natuurlijke manier. Dat iedere volwassene deze kennis heeft, is helaas niet reëel: er is zo veel informatie te vinden en wat is nu wel en wat is niet waar. Ik wil je dan ook sterk aanraden om zelf onderzoek te gaan doen, naar (bij)werkingen, natuurlijke gezondheid en wat je zelf kunt doen hierin. Om je op weg te helpen, kun je op deze pagina  meer informatie vinden over de onderwerpen waar ik onderzoek naar heb gedaan.

Deze website gebruikt cookies. Wanneer je verder gaat op deze website accepteer je het gebruik van deze cookies.