Naast de inspiratie ochtenden voor vrouwen die Marjon organiseert, bied ze je ook dezelfde mogelijkheid aan maar dan in een 1 op 1 sessie. Wil jij heel graag je motivatie, inspiratie, maar vooral innerlijke drive en passie (her)ontdekken?

  • merk je dat je vastzit in je oude patronen of beperkende overtuigingen,
  • of juist in je hard-werken modus
  • blijven angstige gedachten in je hoofd rondspoken
  • weet je dat je veel meer kunt, maar heb je geen idee hoe

Tijdens een 1 op 1 sessie gaan we je denkpatronen op een zachte, veilige manier onder de loep nemen, bespreken we hoe je je leven makkelijker, lichter en met meer plezier kunt leven door je manier van denken en spreken over jezelf om te gooien.

want let eens op je denkpatronen: hoe vaak denk jij negatief over jezelf, zoals

“dat kan ik vast niet”,

“dat durf ik niet”,

“straks doe ik het fout, ik begin daarom maar niet”,

“daar ben ik niet slim, knap, …. genoeg voor”.

Dat is het voorbeeld dat we ook aan onze kinderen meegeven. Zou jij niet veel liever meegeven dat fouten maken juist hoort bij het leven? En dat wanneer je het niet probeert, je helemaal niet weet of je iets wel of niet kunt? Of zelfs maar leuk vindt? Gun jezelf wat je je kinderen of naasten ook gunt!

Waar vinden deze sessies plaats?

Deze sessies kunnen plaatsvinden op de locatie naar keuze voor jou, mits dit in de Bollenstreek is.
Dus wandel je het liefst in de duinen of op het strand, vind je het fijner om bij jouw thuis af te spreken, of kom je het liefst naar de praktijk toe: geef je voorkeur aan bij het maken van deze afspraak en we komen er samen vast uit.

Hoe lang duurt een sessie en wat zijn de kosten?

Een sessie duurt een uur en de kosten hiervoor zijn €60,-, excl. eventuele reiskosten.

Wil je meer weten over deze inspiratie gesprekken? Neem dan gerust contact op: 06-36 17 22 54, of mail: homeopathie@praktijkhornung.nl